Melyik gimit ajánlanátok szegeden?
Saját tapasztalat alapján!
A szakok is érdekelnek
Én a Deákot nem ajánlom.
Ságvári vagy Radnóti, de én az utóbbira voksolok.
radnóti, ságvári, deák
tapasztalatból mondom, hogy a radnóti az ász, ha a tanulás a legfontosabb
innen 100%, hogy olyan egyetemre fogsz bekerülni, amilyenre csak akarsz (feltéve,hogy tanulsz)
DE! ott a tanárok 99, a diákok 89% nagyképű, beképzelt, sznobk*cs*g.. vannak kivételek, mert ismerek jófej gyereket onnan, de a többség ilyen..
a ságváriról sok mindent mondanak.. pl hogy drogosok járnak oda és hogy elzüllesz ha oda mész.. hát én konkrétan ismerek nem egy embert, aki még általános iskolába stréber jókislány volt és mikor odakerült drogos ribi lett.. de ez szerintem olyan 10 %..
véleményem szerint jó iskola, de meggondolnám, hogy ide jövök e...
a három közül nekem a deák a legszimpatikusabb és egy átlagos gyerek talán ezt bírja a legjobban, ami nem azt jelenti, hogy sz*r..
igaz, hogy 20-30 km-rel messzebb van, de inkább ajánlom hmvhelyen a bethlen gábort.. sokkal jobb, mint a fent leírt iskolák..
és mi a helyzet a tömörkénnyel? Sokan mondják, hogy ne menjek oda, de miért?
És a waldorf?
a tömörkény sem rossz, a fentieket csak azért írtuk, mert azok az elit sulik. a tömörkény lazább. és ha egyetemre akarsz menni, akkor azért meg kell majd szenvedned.
a ságváris drogosokról annyit, hogy ugyanannyi van belőlük mint a radnótiban :) szerintem a ságvári nem zülleszt. csak annyira mint egy másik, városi suli. legalább intelligenciád lesz amellett, hogy drogos, alkoholista vagy:D nem úgy mint egy mórában.
a waldorfról nem hallottam még. :O
Én is a Deák, Radnóti, Ságvári háromast mondanám.
Deákos voltam, szóval 4 évet eltöltöttem a falak között. Az épület szuper, mindenkinek van saját szekrénye, ahová tudsz pakolni (ez főleg télen jön jól).
Egy csomó tagozat között választhatsz, nagyon jó pl. a kéttannyelvű, a humán, spec infó, de az általános tagozat is. Én általános tagozatos voltam és az osztály 90 %-t oda vették fel, ahová menni szeretett volna, persze sokan az SZTE-n kötöttünk ki. :)
A Radnótit és Ságvárit is csak ajánlani tudom, Szegeden ez a 3 legerősebb gimi, de szerintem megyei szinten is a topban vannak.
Te jó Isten!
A Vedres, mint bármire is tökéletes iskola?
Az egy lepra hely, alig vártam, hogy elballagjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!