Még 1 évem van és végzek a középiskolával. Szeretnék továbbtanulni, viszont lusta vagyok és nem is szeretek tanulni. Tudtok olyan főiskolát, vagy képzést amin kevesebb a tananyag, viszont később el is lehet vele helyezkedni és meg is lehet belőle élni?
Olyan nincs amit könnyen el lehet végezni és munkát is kapsz vele..
max ha elmész hegesztőnek vagy valami ilyen hiányszakma..
2011. aug. 5. 14:28
14/18 anonim válasza:
"képzést amin kevesebb a tananyag, viszont később el is lehet vele helyezkedni és meg is lehet belőle élni"
Ez eléggé paradox. Ilyen ugyanis NINCS.
Gondolom te is valami kommédia, marketing, vagy andragógia szakon végzed mint a sok, magával mit kezdeni nem tudó, de a diplomát presztízskérdésként kezelő idióta.
Figyi, dolgozz kemény fizikai munkát csak EGY nyáron át. Ha még mindig lustának érzed magad a tanuláshoz utána, és inkább a munka felé orientálódsz, akkor ne menj a felsőoktatásba.
2011. aug. 5. 22:37
15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. Sajnos szívesebben cdolgozom jelenleg is kemény fizikai munkát, mint az iskolát.(nyárimunka) Csak a pénzből amit adnak, nem lehet megélni. Lényegében emiatt is tettem fel a kérdést, mivel havi 73 ezer forinttal szúrják ki a szemem... Tehát mégegyszer: Ha van olyan továbbtanulási lehetőség amivel el tudok helyezkedni és könnyű beletanulni(főiskola,okj képzés stb.) akkor hajlandó vagyok végigszenvedni, ha tudom, hogy utána megélek belőle. Mc Donalds-os Bölcsész nem szeretnék lenni...
2011. aug. 6. 02:33
16/18 anonim válasza:
szerintem tényleg menj el hegesztőnek! hiányszakma és a hegesztők azért elég jól is keresnek ám, sztem ilyen 120-150et összeszednek.
2011. aug. 6. 08:49
17/18 anonim válasza:
Tégy úgy mint a többi lusta ember és jelentkezz a való világba...szakképzettség nem kell hozzá, és ha elg jól csinálod akkor talán meg is élsz utána belőe egy darabig, ha mákod van még párkeresőt is indítanak neked...alekosz is biztonságiőrként kezdte.
Amúgy hegesztő tényleg jó, vagy elmész kamionozni, csak ahhoz túl lusta vagy.
2011. aug. 6. 10:56
18/18 anonim válasza:
Rendőrös vagyok: egyébként manapság tényleg többre mész egy jó szakmával, mint egy diplomával. Ha fiú lennék, én karosszérialakatosnak mentem volna. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!