Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hová menjek továbbtanulni?...

BR100 kérdése:

Hová menjek továbbtanulni? Lusta vagyok.

Figyelt kérdés
Még 1 évem van és végzek a középiskolával. Szeretnék továbbtanulni, viszont lusta vagyok és nem is szeretek tanulni. Tudtok olyan főiskolát, vagy képzést amin kevesebb a tananyag, viszont később el is lehet vele helyezkedni és meg is lehet belőle élni?
2011. aug. 5. 12:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell mindenkinek tanulni. Neked sem, ha nem szeretsz. De a munka sem jobb, elhiheted.
2011. aug. 5. 12:16
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
az NYME SEK en Szombathelyen(volt BDTF,majd BDF) relatíve laza az olasz-francia szak
2011. aug. 5. 12:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem jobb, ezért szeretnék továbbtanulni, de ha van rá lehetőség akkor a lehető legkönnyebb módon :D
2011. aug. 5. 12:19
 4/18 Perec Józska válasza:

Engedd meg, hogy idézzek neked egyet:

"K******t jó hely ez a nyíregyi főiskola"

Szerintem neked ez lenne a megfelelő :D

2011. aug. 5. 12:22
 5/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ha találnál valami olyat, ami közel áll hozzád, akkor még a tanulást is élveznéd valamilyen szinten :D vagy ha sportosabb vagy, akkor menj el Körmendre rendőrnek.
2011. aug. 5. 12:26
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Szívesen mennék rendőrnek, igazából ez volt az első elképzelésem még évekkel ezelőtt, de nem vennének fel, mert -6 dioptriás mindkét szemem. Ez elvileg kizáró ok.
2011. aug. 5. 12:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerinted ha lenne olyan képzés, amit ingyen adnak, nem kell megdolgozni érte, akkor az keresett lesz? Akkor mindenki így akarná cinálni. Ha lusta vagy, akkor ne menj továbbtanulni, amúgy sem bírnád
2011. aug. 5. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Kommédia?
2011. aug. 5. 13:38
 9/18 anonim ***** válasza:
komédiára valóban csak bejárogatni kell, de lesz-e 420 pontja hozzá?
2011. aug. 5. 13:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Menjne akkor költségtérítésesre. Aki lusta fizesse meg az árát.
2011. aug. 5. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!