Ha távoktatásban szerzek diplomát az benne lesz a diplomámban, beleírják?
Nézd, ezt nem lehet így kijelenteni. Elvileg nyilván nem, hisz ugyanaz a szak, ugyanaz a képzés. De a gyakorlat azt mutatja, hogy ha ugyanarra az állásra jelentkezik 2 ember, akik ugyanazon az egyetemen ugyanazt tanulták, csak az egyik nappalin, a másik levelezőn/távoktatásban, akkor a nappalist fogják felvenni. Ahogy a BME-st is felveszik a Dunaújvárosi Főiskola hallgatójával szemben, ahogy az ELTE-s is hamarabb kapja meg az állást, mint mondjuk a Debreceni Egyetem volt hallgatója.
Nincs kőbe vésve, hogy egyik iskola többet ér a másiknál, hogy egyik tagozati forma előnyösebb, mint a másik, de attól még ezek általánosan előforduló esetek.
Lehet, hogy nem igazságos, de ilyen világot élünk.
Igen, a "tagozat" részhez.
a diplomában nincs tagozat rész.
Tényleg nincs a diplomában tagozat rész!
Nekem egyik diplomámba sincs tagozat bejegyezve, pedig jártam nappalira, estire és levelezőre is (EKF és ELTE 2005, 2007, 2008-ban végeztem).
A testvéremnek sincs bejegyzés, ő az SZF-en végzett.
Láttam új típusú BA/BsC és MA/MsC diplomákat is, oda sem jegyezték be a tagozatot.
Akkor valószínűleg tényleg intézménye válogatja.
Tehát helyesbítenék: az ÉN diplomáimba (ELTE-ÁJK nappali, ill. BGF-PSZK levelező) beleírták.
Bocs, ha valakit félrevezettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!