Ha távoktatásban szerzek diplomát az benne lesz a diplomámban, beleírják?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 22:10
3/15 anonim válasza:
Nincs jelentősége! A diploma az diploma
4/15 A kérdező kommentje:
És akkor a levelező diplomába is beleírják h levelező? sok helyen azt olvastam h nem írják bele.
2011. aug. 4. 22:23
5/15 anonim válasza:
Tényleg nincs jelentősége, de a munkáltatók azért mégiscsak hamarabb vesznek fel egy nappali tagozatost, mint egy levelezőst vagy egy olyat, aki távoktatásban szerezte a diplomáját.
6/15 anonim válasza:
Beleírják azt is, hogy levelező, azt is, hogy nappali, azt is, hogy távoktatási tagozat.
7/15 A kérdező kommentje:
És olyan is írna akinek van ilyen diplomája is beleírták vagy csak olyan ír akinek nincs?:D
2011. aug. 4. 22:27
8/15 anonim válasza:
Nem tudom, honnan veszed, hogy nekem nincs. Beleírták, hogy nappali tagozat, a másikba pedig, hogy levelező. És a távoktatás ugyanúgy egy tagozatforma, amit beleírnak.
9/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Ez tényleg igaz, hogy aki levelezőn vagy távoktatásban végzett, hátránnyal indul a munkaerőpiacon a nappalisokkal szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!