Melyik jobb? Élelmiszermérnök v. betegápoló?
az a bölcsészekre ill.a kommunikációsokra vonatkozik kedves első! :)
Sztem mérnök. Az többet keres. De tök más a kettő,azt döntsd el,hogy embereket szeretnél naponta ápolni vagy inkább gyárat látogatnál meg írósztal mellett ülnél?
Barátom, én SZTE-MK-n végeztem, 2008-ban mint Élelmiszer-technológus mérnök. Mivel nyugat-dunántúli vagyok elsősorban erről a régióról nyilatkoznék: Halott. Pesten és az Alföldön nyilván jobb a helyzet, mondjuk félhalott. Pedig én még abból a fajtából vagyok akinek van némi gyakorlata is van amit tényleg úgy szereztem, hogy olyan helyen dolgoztam, ahol eddig bárki volt 2 hét után felmondott... Aztán nem megyek vele semmire.
Finoman szólva beszűkültek a lehetőségek. Meg hát a régi kollégák is foggal-körömmel ragaszkodnak a pozíciójukhoz. Egy-két multi kivételével elmondható az új arcokat nem igazán szeretik/hagyják érvényesülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!