CatalinaSylvia kérdése:

Hogyan lehetek konduktor?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetek-e úgy konduktor, hogy nincs semmiféle pedagógiai végzettségem ill. ilyen munkakörben eltöltött 2 év tapasztalatom. Ugyan is nem rég azt olvastam, hogy csak úgy tölthetem be ezt az állást, ha előtte van 2 év szakmai gyakorlatom,mint tanár, vagy óvónő stb. Mit tudtok, mi most az igaz?
2011. júl. 28. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

A 4/2010 OKM rendelet értelében az alábbi végzettséggel tölthető be. (Hatálya kiterjed minden intézménytípusra.)

2. §

(2) A pedagógus-munkakörök és a betöltésükhöz szükséges felsőfokú iskolai végzettségek és szakképzettségek a

következők:

a) gyógypedagógus munkakörhöz a fogyatékosság típusának megfelelő szakirányon szerzett gyógypedagógus

szakképzettség, illetve gyógypedagógia vagy gyógypedagógus tanári szakképzettség, továbbá a fogyatékosság típusának megfelelő gyógypedagógusi végzettség,

b) konduktori munkakörhöz konduktor,

c) pedagógus munkakörhöz a korosztálynak megfelelő óvodapedagógus vagy tanító, illetve tanár,

d) fejlesztő pedagógus munkakörhöz az a)-c) pontban felsorolt bármelyik végzettség és szakképzettség és a

szakirányú továbbképzésben szerzett, a beilleszkedési, tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek, tanulók szűrésére,

csoportos és egyéni foglalkoztatására jogosító szakképzettség,

e) pszichológus munkakörhöz pszichológus,

f) gyógytestnevelő munkakörhöz gyógytestnevelő tanár végzettség és szakképzettség.

2011. júl. 28. 21:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint én, mint frissen érettségizett emberke, beadhatom most a jelentkezésem a Pető Intézet konduktor szakára, 1. diplomaként.?
2011. júl. 29. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Természetesen.
2011. júl. 30. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:

(az előzőhöz)

Amennyiben hirdettek pótfelvételi lehetőséget. Egyébként csak december 15. után tudsz jelentkezni a jövő szeptemberi képzésre.

2011. júl. 30. 10:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Még nem érettségiztem, jövőre fogom, csak így tudtam érthetőbbé tenni. Köszi szépen.
2011. júl. 31. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!