Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Lehetek konduktor államilag...

Lehetek konduktor államilag finanszírozott képzésen ha már a tanítói diplomám megvan?

Figyelt kérdés
2007-ben tanítói diplomát szereztem államilag finanszírozott képzésen,jelenleg gyógytestnevelésre járok költségtérítésesre,de szeptembertől szeretném elkezdeni a Bárczin a konduktor szakot. Sajnos sehol nem találtam információt arról,hogy ilyen végzettséggel milyen lehetőség van számomra. Csak párban van, konduktor-tanító,de nekem a tanító már megvan.Tudtok valamit ezzel kapcsolatban?És az államilag finanszírozott képzést igénybe vehetem még ha eddig 8 félévet támogatott az állam?Már 3. éve pedagógusként dolgozom,ez befolyásolhat valamit?Válaszaitokat előre is köszönöm!
2009. nov. 30. 22:56
 1/3 anonim válasza:

Szia!

A Bárczin nincs konduktor szak, hanem a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete nevű főiskolán van, és csak itt van az egész országban. Attól, hogy a konduktor-tanító szak egyben van, te be tudod számíttatni a már meglévő tárgyaidat, ha a tanmenet megegyezik, így lényegesen csökkenne az óráid száma. Az állam elvileg 12 félévet támogat, így a felét elvileg el tudnád végezni így. A konduktor szak viszont csak nappali képzésben indul, mivel az órák nagy része gyakorlat, amit az óvodás/iskolás gyerekek között töltesz. Konduktor végzettséggel kórházakban, integrált iskolákban, óvodákban, fejlesztő házakban, játszóházakban lehet elhelyezkedni itthon. Ahol már van egy cerebrál paretikus gyerek oda kötelesek felvenni egy konduktort. Külföldön a munkalehetőség és a fizetés is jóval több. Ha bármi kérdésed lenne még szívesen válaszolok.

Egy másodéves konduktorjelölt

2009. nov. 30. 23:27
 2/3 anonim válasza:
0%
Inkább dolgozz valami mást. Amivel pénzt is tudsz keresni.
2009. nov. 30. 23:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Upsz,véletlen volt,a közoktatásba szerettem volna,csak elsőre nem küldte el,közben válaszoltam egy akváriumos kérdésre és valamiért itt kötött ki!Elnézést!

Második válaszoló!Nagyon köszönöm amit írtál,azért szeretném elvégezni ezt a képzést,mert jelenleg egy pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom mint gyógytestnevelő,és szükségünk lenne egy konduktorra is.Rám gondoltak hogy elvégezhetném,azért próbálok utánajárni. Szóval akkor csak együtt tudom felvenni a tanítóval,ami nem baj az órakedvezmények miatt és az hogy a felét meg tudnám csinálni államilag finanszírozottam még jobb:)Köszönöm szépen!

2009. nov. 30. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!