Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyek azok az OKJ-s képzések,...

Melyek azok az OKJ-s képzések, amelyet elvégezve nagy esély van rá, hogy munkát találjak?

Figyelt kérdés
Debreceni Egyetem Bölcsészkarán felvettek a Sportkommunikátor szakra, de nagy valószínűséggel nem találnék munkát, szóval lemondok róla. Ha valaki tud valami jó továbbtanulási lehetőséget kérem segítsen :)
2011. júl. 26. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is a masszőri állás volt a "b" terv
2011. júl. 26. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy valami műszaki alapú képzés, azok mindig kellenek, főleg most, hogy kezd beindulni az ipar. pl.: gépgyártástecnológiai technikus, cad-cam informatikus és hasonlók, de jó az épületgépész technikus is.
2011. júl. 26. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, hogy két év múlva mi lesz. Lehet, hogy most választasz egy olyat amivel jól el lehet, de majd két év múlva meg már nem is kellesz. Én ezt csak saját tapasztalatból írom, mert amikor én a szakmámat elkezdtem akkor még el lehetett helyezkedni az én szakmámmal. Miután kikaptam a bizimet elmentem egy csomó helyre, 10-nél több önéletrajzot biztos otthagytam, de semmi... =(
2011. júl. 27. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!