Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyenkor mi a teendő? (Kérdés...

Ilyenkor mi a teendő? (Kérdés bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval arról lenne szó, hogy tavaly szeptemberben halasztottam 1 évet. Bementem a tanulmányi osztályra, kitöltöttem 1 halasztási kérelmet, ők ezt 1 héten belül el is bírálták, és a levélben olyasmit írtak, hogy "a halasztási kérelmet elfogadták", pluszba mellé olyanokat írtak, hogy majd az infókat kiküldik postán, meg majd értesítenek....stb stb.

Nos szeptember óta 1 papírt sem kaptam. Ami levél volt azt már sehol sem találom mert időközben 2-szer is költöznöm kellett.

Szóval első kérdésem az lenne, hogy nem kellett volna-e kapnom már levelet, vagy csak most fogok kapni a ponthatár megállapítás után.

Ami még bonyolítja a helyzetet, hogy nem iratkoztam be az egyetemre. Akkor gondolom majd most kell beiratkoznom amikor elkezdem szeptemberben. Vagy ebből lesz valami probléma, hogy nem iratkoztam még be? :S

Mert a tanulmányi osztályon azt nem mondták, hogy baj lenne.

Szóval aki volt már hasonló cipőben az megnyugtathatna, mert már elég ideges vagyok. :S :D

Vagy legalább tudnám mi van....Segítsetek pls.

Köszi mindenkinek aki válaszol!

2011. júl. 21. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Hm, ez érdekes. Azt tudom elmondani, nálunk hogy működik: be kell iratkoznod, és eldöntened, hogy aktív vagy passzív státuszban csinálod a következő félévet. Tehát amíg nem vagy az iskola hallgatója (nem iratkoztál be, tehát nincs hallgatói jogviszonyod), hogyan nyilatkozhatnál arról, hogy milyen a státuszod? Hiszen hivatalosan semmi közöd a sulihoz...

Kérdezd meg az adott egyetem Tanulmányi Osztályát, minél hamarabb hívd fel őket...

2011. júl. 21. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Rendben van, akkor holnap mindenképpen bemegyek.

Viszont azt nem értem, hogy olyan hogy lehetett, hogy be sem iratkoztam, akkor órák előtt miért olvasták fel a nevem meg ilyenek. Mert egyik ismerősöm mondta, hogy a tanár még októberben is kérdezte, hogy mi van velem. :D

2011. júl. 21. 14:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Tanár idézőjelben. :D

Legyenek professzorok. :D

2011. júl. 21. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Jesszus, nagyon szervezettek :) Ez melyik suli, ha szabad kérdezni?
2011. júl. 21. 14:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Corvinus. :D

Neeem. :D Amúgy Miskolc. xD

2011. júl. 21. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:

haha, én a corvinusra járok, na igen, ott nincs ilyen :)

sok sikert, remélem megoldódik :)

2011. júl. 21. 14:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Én is remélem. :)

Majd holnap bemegyek koppanni. .D

2011. júl. 21. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!