Ilyenkor mi a teendő? (Kérdés bővebben lent)
Sziasztok!
Szóval arról lenne szó, hogy tavaly szeptemberben halasztottam 1 évet. Bementem a tanulmányi osztályra, kitöltöttem 1 halasztási kérelmet, ők ezt 1 héten belül el is bírálták, és a levélben olyasmit írtak, hogy "a halasztási kérelmet elfogadták", pluszba mellé olyanokat írtak, hogy majd az infókat kiküldik postán, meg majd értesítenek....stb stb.
Nos szeptember óta 1 papírt sem kaptam. Ami levél volt azt már sehol sem találom mert időközben 2-szer is költöznöm kellett.
Szóval első kérdésem az lenne, hogy nem kellett volna-e kapnom már levelet, vagy csak most fogok kapni a ponthatár megállapítás után.
Ami még bonyolítja a helyzetet, hogy nem iratkoztam be az egyetemre. Akkor gondolom majd most kell beiratkoznom amikor elkezdem szeptemberben. Vagy ebből lesz valami probléma, hogy nem iratkoztam még be? :S
Mert a tanulmányi osztályon azt nem mondták, hogy baj lenne.
Szóval aki volt már hasonló cipőben az megnyugtathatna, mert már elég ideges vagyok. :S :D
Vagy legalább tudnám mi van....Segítsetek pls.
Köszi mindenkinek aki válaszol!
Hm, ez érdekes. Azt tudom elmondani, nálunk hogy működik: be kell iratkoznod, és eldöntened, hogy aktív vagy passzív státuszban csinálod a következő félévet. Tehát amíg nem vagy az iskola hallgatója (nem iratkoztál be, tehát nincs hallgatói jogviszonyod), hogyan nyilatkozhatnál arról, hogy milyen a státuszod? Hiszen hivatalosan semmi közöd a sulihoz...
Kérdezd meg az adott egyetem Tanulmányi Osztályát, minél hamarabb hívd fel őket...
Rendben van, akkor holnap mindenképpen bemegyek.
Viszont azt nem értem, hogy olyan hogy lehetett, hogy be sem iratkoztam, akkor órák előtt miért olvasták fel a nevem meg ilyenek. Mert egyik ismerősöm mondta, hogy a tanár még októberben is kérdezte, hogy mi van velem. :D
Tanár idézőjelben. :D
Legyenek professzorok. :D
Corvinus. :D
Neeem. :D Amúgy Miskolc. xD
haha, én a corvinusra járok, na igen, ott nincs ilyen :)
sok sikert, remélem megoldódik :)
Köszi! Én is remélem. :)
Majd holnap bemegyek koppanni. .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!