Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ez mit jelenthet, mi ilyenkor...

Ez mit jelenthet, mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Vannak tárgyak amik nem sikerültek, vagyis jobban mondva van ami nem sikerült és amire nem tudtam elmenni családi okok miatt. Ami nem sikerült tárgy annál azt mondta a tanár hogy vegyem fel ősszel cv-s tárgyként, ez most azt jelenti hogy újra meg kell "csinálnom" ezt a tárgyat vagy azt hogy ősszel jelentkezhetek cv- vizsgára? mert mikor fel akartam jelentkezni cv-s vizsgára nem "lehetett" (nem volt megjeleníthető adat), valamint a mintatantervben is úgy jelennek meg ezek a tárgyak hogy az van mellettük hogy cv-s kurzus.
2011. júl. 13. 11:10
 1/4 SzilKa ***** válasza:
CV = "csak vizsga" kurzus. Ha CV-sen veszed fel a tárgyat, előadások nincsenek, csak vizsgára kell jelentkezni a vizsgaidőszakban. Viszont van, hogy ennek előfeltétele az, hogy előtte félévi aláírást szerezz a tárgyból, a neptun pl. ezt figyeli, ha nem szereztél aláírást, nem engedi felvenni a CV-s kurzust.
2011. júl. 13. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:
értem, szóval a téli vizsgaidőszakban mehetek majd belőle vizsgázni? és azok a tárgyak (2) amik nem sikerültek a második félévemben miért nem jelentek meg a felvehető cv-s tárgyak között, mondjuk csak az egyikből kaptam meg az aláírást azt hiszem de akkor az miért nem volt fenn?
2011. júl. 13. 14:03
 3/4 A kérdező kommentje:
az az egy ?
2011. júl. 13. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt neked kellene megkérdezni a tanártól, TO-tól, társaidtól, mindenhol más. Van ahol lehet akár szeptemberben is vizsgázni, a tárgyfelvétel lezárulása előtt is, hogy ne csússz. Vagy a CV-vel együtt felveheted a rá épülőt és majd a köv vizsgaidőszakban vizsgázol, stb.
2011. júl. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!