Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Manapság a diploma nem sokat...

Manapság a diploma nem sokat ér, úgy hallottam, az tud elhelyezkedni, aki szakmát tanul. Segitenétek?

Figyelt kérdés
Egy nő milyen szakmát tudna tanulni? Mire van nagy kereslet, ahol biztos el tudok helyezkedni? Ellőre is köszi a válaszokat.
2011. júl. 20. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nehogy feladd az álmaidat!

Ha óvónéni szeretnél lenni légy az.

Ha egy kis "extra" megélhetést szeretnél, szakosodj valamilyen nemzetiségi óvónéninek, így felsőfokú nyelvtudást is szerzel a diplomával. Ezzel akár vállalhatsz tanítványokat, de a nyelviskolák is elfogadják, ha ott akarsz oktatni, hiszen idegen nyelvi diplomád is lesz. Tarthatsz idegen nyelvi csoportos foglalkozást kicsiknek (ez manapság nagyon keresett!) Ez a képzés elvégezhető (1-2 éves) szakirányú továbbképzési diplomaként, szinte az összes óvónőképzőben.

Hajrá! :)

2011. júl. 21. 16:44
 12/14 A kérdező kommentje:

16:44

Köszi!:) Igen, én a német nyelven gondolkodtam, amugy is abbol érettségiztem.Köszönöm a tippeket és a biztatást!:)

2011. júl. 21. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
hajrá.
2013. szept. 14. 09:30
 14/14 anonim ***** válasza:
egy nő modjuk lehetne kovács kovácsnő pardon kovácsné
2013. okt. 5. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!