Hogyan zajlik egy pótfelvételi?
Figyelt kérdés
Három szakra adtam be a jelentkezési lapom egy iskolán belül(egyetem)és az az érzésem így a pontjaim tudatában,hogy nem lesz elegendő pontom oda ahová jelentkeztem és azt szeretném megtudni,hogy HOGYAN ZAJLIK EGY PÓTFELVÉTELI és MIKOR ÉRTESÜLÖK AZOKRÓL AZ EREDMÉNYEKRŐL...2011. júl. 13. 19:18
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
A ponthatárok megállapítása után pár nappal kiadnak egy listát, hogy egyes egyetemek mely szakokra vennének fel még embert ilyen-olyan okokból. Ezek szinte kizárólag költségtérítéses szakok (szinte csak a lelkészképzők hírdetnek meg állami finanszírozott formájú képzést így), de azt meg nem állapítanám, mi alapján jönnek össze, mert népszerű és nem népszerű szakok szintén vannak köztük. Ezt a listát a felvi.hu-n találod meg; tavaly a Metró újság is leközölt egyet, de azon nem volt rajta minden.
Aztán kérsz egy lapot az adott egyetemtől, ahová jelentkeznél, vagy elektronikusan felvételizel, és egyetlen helyet megjelölhetsz. Ugyanúgy jelentkezel, befizeted az felvételi díjat, és valamikor augusztus végén megvan az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!