Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van itt olyan, akinek annyi...

Van itt olyan, akinek annyi pontja van most, mint a tavalyi ponthatár? Szerintetek elég lesz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 16:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nekem 50-el több van. hát a ponthatáron... hát nagyon kétséges. lesz miért izgulnod:)
2011. júl. 13. 16:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem valami nagy ponthatáros szakra jelentkeztél kedves 1.:) Nekem ha 50-nel több lenne, már túllépném a 480at:P
2011. júl. 13. 16:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Én Debrecenbe jelentkeztem orvosira és pont annyi pontom van, mint a tavalyi ponthatár:( Az hogy izgulok, az nem kifejezés.... azt nem tudom, hogy elég lesz-e, de nagyon remélem.
2011. júl. 13. 17:07
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Ne várd 'kedves kérdező", hogy ezek után vki is válaszoljon, mert nyílvánvaló nem tudsz, csak arrogánsan válaszolni. Kit érdekel, hogy az első alacsony ponthatárú szakra jelentkezett? Lehet hogy természettudományi szakra jelentkezett, ahol alacsony a ponthatár, de sokkal többet ér mint holmi bölcsészszak vagy média és komm. szak... ennyit erről
2011. júl. 13. 17:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem meg kevesebb pontom van, mint a tavalyi ponthatár 16 ponttal, de ez azért van, mivel csak az érettségi pontjaimat duplázhatom, mert nem küldte el rendesen az egyik bizonyítványomat, eléggé felháborító tud lenni. Szerintem ebből halasztás lesz sajnos.
2011. júl. 13. 17:20
 6/15 anonim ***** válasza:
53%

Egyetértek a 3. válaszolóval..

NEM LESZ ELÉG A PONTOD!

Mindenhol emelkedik.

2011. júl. 13. 17:25
 7/15 A kérdező kommentje:

Kedves 3. és 5. nem igazán értem a felháborodásotokat. Ugyanis az első válaszoló vágott fel azzal, hogy neki 50 ponttal többje lesz, én csak megjegyeztem, hogy ha én is valamilyen 400 pont alatti helyre jelentkeztem volna, nekem is így lenne.. Ezzel sem őt, sem a szakát nem néztem le. Csak egyszerű tényként közöltem. Egyébként nem bölcsészkarra jelentkeztem.

Azért köszönöm a válaszaitokat:)

2011. júl. 13. 17:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak 2-vel van több. Kevesebben jelentkeztek, mint tavaly, hááát reménykedek :S
2011. júl. 13. 17:29
 9/15 A kérdező kommentje:

Nekem is jóval kevesebben, tavaly csaknem 600-an, ebből 139 első helyen.

Most csak 254-en, és 97 az első helyen jelentkezők száma:) A felvehetők létszáma pedig nem változott, most is 52:)

2011. júl. 13. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem lesz elég, idén az érettségi átlag jobb lett, mint a tavalyi (ráadásul tavaly is volt emelkedés), a nyelvek kivételével szinte mindegyik sokkal jobb lett.
2011. júl. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!