Lehet szakot váltani egyetemen?
Nem mehetsz át. Újra kell felvételizned (de ha megvan a pontod, akkor ez csak annyiban jelent különbséget az általad gondolthoz képest, hogy be kell fizetni a pár 1000 forintot a felvételi miatt).
Bár véleményem szerint hiba lenne bioszról pszichológiára átmenni, de majd úgy is meglátod 1 év alatt.
ezt is írtam, h újrafelvételizni akarok. (plussz 2 érettségit újra megírni)
de akkor most... ez azt jelenti, h egyáltalán ne menjek bioszra? ezt most így nem értem ("nem mehetek át, de újrafelvételizzek"?)
jó azt úgy értem.
de ha megkezdem ezt az évet, akkor "csak úgy" átmehetek? nincs olyan, h csak költségtérítésesre mehetek, vagy ez a 12 féléves támogatás hogy van?
(tudjátok, hallottam ezt-azt, ezért szeretném tisztázni)
A 12 félév, az 12 félév. Ha most kijársz egy év, kettő ugrott. A maradék tízet felhasználhatod a pszichológia szakon, ha felvesznek.
Nem értem most sem ezt a kérdésed: "de ha megkezdem ezt az évet, akkor "csak úgy" átmehetek?"
bocsi, ha esetleg sötétnek tűntek volna a kérdéseim, csak szerettem volna, ha tisztázódna :)
köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!