Milyen doktoros dokumentumfilmeket ismertek? Tudom mehetne más kategóriába is, de ott nem kapnék választ.
Romantikánál?
Igaz, hogy hepi end mindnek a vége, de romantikának nem nevezném. :)
Amúgy olyan szerintem nincs, amiből úgy igazából tanulhatnál. De a life networkön van pár ilyesmi műsor, de elég light-osak. Pl. Ha ciki, ha nem, beteg vagy, Ha ciki, ha nem, beteg a gyerek, Csúcsfejjel született, stb. De tanulni túl sok mindent nem fogsz ezekből. :)
Tudom miről beszélsz.Az a bajom,hogy orvos szeretnék lenni később és mindent lehetséges módot megszeretném találni a tanulásra.
Nagyon félek,mert a ponthatárok nagyon nagyok.Csak ez a célom tart életben,amúgy 0 vagyok.(Semmim nincs):S
Ezekből a filmekből inkább ne tanulj. Van ami a valóságban is úgy van, de egyébként nem. A műtő se olyan, egy lepukkant kis szoba, mindenki csak áll, nem úgy mint pl a grace klinikában, vagy a vészhelyzetbe. Nincs akkora élet se a kórházakban mint ahogy azt a filmekben látod.
Mikor először léptem be kórházba medika ként hát eléggé meglepő volt :) azt hittem, majd ha már orvos leszek jobb lesz de nem lett. Sőt meg se éri már orvosnak lenni, a megbecsülés kevés a fizetés úgyszintén. Ha csak nem akarsz külföldre menni. Én már megbántam, hogy orvos lettem, ha újra kezdhetném nem tenném.
Hát nyilván nem olyan szép .De nem olyan sorozatok érdekelnek,hanem dokumentumfilmek.Bár már mind1 akkor nem ha ennyien lebeszélnek.
Melyik kórházba dolgozol?Melyik egyetemet végezted?Továbbá milyen volt?
Nyelvi előkészítős voltam,tehát fennáll a lehetőség.
Az még odébb van ,hogy eldöntsem.Nagy álmom az orvosi.Szeretem a biológiát és a kémiát.Ha nem jönne be,akkor is eltudnék helyezkedni a 6+x éves tapasztalatommal.Nem akarok okoskodni,mert ezeket biztosan jobban tudod.
Értem.Bár én nem a pénzért csinálnám ,de elszomorító ,hogy ennyire nem becsülnek titeket.Mennyi az átlag fizú nálatok?
Ez a rendszer később sem fog megváltozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!