Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van még bármi esély arra,...

Van még bármi esély arra, hogy megkapjam a szoctámot, ha a "hiányos" kategóriába kerültem?

Figyelt kérdés

Holnap megyek be rákérdezni, hogy mit hagytam ki, mert vagy háromszor leellenőriztem, hogy minden meglegyen, és mégis hiányos... Azt írják, hogy a hiányos pályázatok azonnal elutasításra kerülnek, de azért utánanéznek nekem, hogy mi maradt ki?

Remélem igen, és ilyen esetben is lehet fellebbezni, ha nem én tévedtem....

2011. márc. 7. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
ne aggódj,később is lehet hiányt pótolni,június valameddig:)
2011. márc. 7. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
van még esély, csak egyből menj be és ne hagyd, hogy lerázzanak. én is így voltam azelőtt, de megoldódott.
2011. márc. 7. 18:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat!

Első: Én úgy tudom, hogy nem lehet pótolni a papírokat. Hol hallottad, hogy júniusig lehet?

Második: Elmondanád, hogy hogyan próbáltak meg lerázni, és mit tettél ez ellen?

2011. márc. 7. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk tavaly még lehetett hiányt pótolni,azóta változott volna?
2011. márc. 7. 21:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Nálunk tavaly nem tudom hogy volt,mert elsőéves vagyok. Egyébként Pannon Egyetem.

Remélem van még esélyem rá, nem szórakozásból kellene az a kis pénz :(

2011. márc. 8. 06:36
 6/10 anonim ***** válasza:
második vagyok. én is PE-re jártam mikor elsőre hiányosnak írtak, de mégis megkaptam havi 11900at a végén. szóval nem kizárt, hogy meglesz.
2011. márc. 8. 17:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Bementem érdeklődni, teljesen más oka volt, hogy a hiányos kategóriába került. Fellebbezhetek, van esélyem megkapni. :)

2011. márc. 9. 09:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Remélem olvasod még a kérdésem! Nem tudod véletlenül, hogy mikor tudom meg a fellebbezés eredményét, és hogyan?
2011. márc. 30. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
hök faliújságján, ott konditeremnél. na meg látod neptunba a lóvét, ha kaptál. ha nincs ott semmi, akkor bebuktad.
2011. márc. 30. 21:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Hm..Neptunban nincs semmi, hirdetőtáblán meg még hétfőn nem volt kirakva a fellebbezés eredménye.

Akkor szerintem buktam, amit sajnálok, mert nem az én hibám volt.

Köszi a válasz!

2011. márc. 31. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!