Vegyészmérnök, vagy környezetmérnök?
Már egy jó ideje gondolkozom ezen és még mindig nem sikerült döntést hoznom... jövőre leszek 11. gimnáziumban, matek-kémia faktra jelentkeztem, az elvileg mindkettőhöz passzol.
Bár a matekért nem rajongok tulságosan, nem vagyok hozzá sötét; a kémiát nagyon szeretem és érdekel is.
Elolvastam pár kérdést ezen az oldalon és a válaszokból azt vettem ki, hogy a környezetmérnököknek foglalkozniuk kell a biológiával is. A gond viszont az, hogy a bioszt nagyon-nagyon rühellem (ahogy az osztályunkban szinte mindenki, a tanár elég érdekes).
Alapjában véve a környezetmérnökihez állnék közelebb, de ez egy kicsit megingatott (meg az is, hogy a BME-re szeretnék menni, és a vegyész- és biomérnökök kissé lenézik a környezetmérnöknek tanulókat - bár nem sokat adok az ilyesmire)
Várom a tanácsokat, véleményeket :)
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!