Budapesten milyen OKJ tanfolyamos iskolák vannak amik óvónőképzést is tartanak?
Figyelt kérdés
Én rákerestem, de csak dajakaképzést találtam, nagy segítség lenne ha linkelnétek! Előre is köszönöm.2011. júl. 8. 11:22
1/4 anonim válasza:
Nem véletlenül.
Itt megnézheted, hogy milyen végzettség jogosít arra, hogy óvodapedagógus lehess.
De amúgy férfi nem lehet óvodapedagógus, vagy mi ez a folytonos óvónőzés?
3/4 A kérdező kommentje:
Ezen a linken csak az óvónő munkaköri leírását találtam, ami szintén fontos, de én olyan linkre gondoltam ahova jelentkezni is lehet. Vagy egyszerűen azért nem találok ilyan tanfolyamot, mert nincs is?
2011. júl. 8. 12:30
4/4 anonim válasza:
Ha kicsit lentebb görgetsz, akkor láthatod, hogy milyen képesítés tesz téged alkalmassá a munkakör ellátására. Mint láthatod az új érában, amióta bolognai rendszer van, már csak 2 szak elvégzésével vagy rá alkalmas, ez az óvodapedagógus és a konduktor óvodapedagógus szakirányon. Ezek nem okj-s képzések.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!