Milyen lett az emelt töritek eredménye?
Figyelt kérdés
Kis statisztika..:) Nehéz volt?Hová készültök továbbtanulni?Én jövőre megyek,ősszel,kíváncsi vagyok nehéz volt e.2011. júl. 6. 11:22
1/3 anonim válasza:
88%
DE-ÁJK igszerv
Nem volt túl könnyű, de meg lehetett csinálni... én az esszéket találtam nehezebbnek, pontosabban nehéz volt kiválasztani azt a négyet, amit meg kellett írni (tudod, más korszakból, egyetemes-magyar történelem, elég sok mindent megszabnak ott). A szóbelin meg lehet nagyon jól és rosszabbul is teljesíteni. Én spec 100%-osra csináltam, jó témát húztam, jó volt a vizsgáztató, minden klappolt. De volt olyan barátnőm, aki nem jó témát húzott, s a vizsgáztatója is nagyon cseszegtette. Ha készülsz rá, rendben lesz. Jól kell logikázni és persze tanulni sem árt. Hova készülsz?
2/3 A kérdező kommentje:
ME-ÁJK jogász.:) Gratulálok! :) Milyen tételt húztál szóbelin ha szabad érdeklődnöm?
2011. júl. 6. 11:51
3/3 anonim válasza:
Széchenyi reformprogramját :) azt már nem is merem mondani, hogy ez volt a kedvenc témám, s a kezdetektől ezt akartam húzni... utáltak is érte biztos, de néha elkél a szerencse, úgyhogy nem bántam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!