Két szak végzése egyszerre (egyetemen)?
Olyanra van lehetőség egyetemen, hogy párhuzamosan végezzek két képzést? (vagy két alapképzést, vagy egy alap és egy felsőfokú képzést egyszerre) Most jelentkeztem, de egy évet halasztok, úgyhogy ha újrafelvételiznék jövőre és összejönne mind a kettő, akkor lehet egyszerre kezdeni? Mennyire bonyolult két szakot vinni? (gondolok itt időbeosztásra, meg hogy 2-t kellene tanulni egyszerre)
Még annyi hogy a minor elvileg erre szolgálna? mert nem igazán értem a minorszakokat hogy vannak... :S
Sziasztok!
Hogyan kell elvégezni a jelentkezést a két szakra?
Két nyomtatványt kell vásárolni?
Egy nyomtatványon szerepel, hogy két szakot szeretnék végezni?
Akik még idetévednek, mint én is, azoknak a figyelmét hívom fel a friss szabályra:
"A két (vagy több) állami ösztöndíjas képzésben folytatott tanulmányok félévei azonban egyenként, azaz külön-külön számítanak be a lehetséges 12 állami ösztöndíjas félévbe."
A topik elején, 2011-ben egybeszámítodtad, ez az új pedig külön számítja, azaz összeadódik. Kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!