2 hónap alatt fel lehet készülni egy nagyon jó középfokú kémiaérettségire, ha nem járok magántanárhoz, a mostani tudásom alapszintű, de NAGYON szorgalmas vagyok?

Figyelt kérdés
Oltàsokat nem kérek, a normális válaszolat köszönöm! :-)
2011. júl. 2. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

na a gyógytornász egy szép hivatás.ezt csak becsülni tudom.sztem egyébként a genetikát a könyvtárból is elég kivenni,nem kell mindent megoldani belőle.

gyógytornászra elég olyan 400 körüli pont,persze attól tanulj rendesen.kell hozzá egy olyan 85 mindkettőből. biosz emeltre egyébként az évek alatt készültem fel,az tényleg sok idő volt.viszont a biokémiát sosem fogod tudni igazán,míg meg nem tanulod a szerveskémiát.szval javaslom ezt a sorrendet.

2011. júl. 4. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Esetleg ennek is hasznát veheted (emelt szintű írásbeli vizsga kémiából):

[link]

2011. júl. 9. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!