Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Csökkenni fognak a ponthatárok...

Csökkenni fognak a ponthatárok, jól logikáztam?

Figyelt kérdés
Állandóan ezen pörög az agyam. Mivel most lecsökkentették a nyelvvizsgák és az OKJ-s szakmák pontját(mindkettő van nekem), ezért gondolom, h csökkenni fognak a pontok is. Mert így gondolom nem csak én járok rosszul, tehát mindenki pontja csökken és ezzel egyenes arányosságban a ponthatárok is. Szerintetek? Ahogy néztem, a keretszám ugyanaz maradt, tehát ha mindenkinek kevesebb pontja lesz, akkor csak kevesebb lesz a ponthatár, nem? Vagy nem vesznek fel senkit? :D
2011. jún. 28. 15:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Na a PTE nekem is játszik. :))

Amúgy ELTE-re jelentkeztem politológiára, PTE sportszervező, DE politológia és SZTE társadalmi tanulmányok. 387 pontom van asszem. Persze ha nem csökkentik le a nyelvvizsgát, meg az OKJ pontját, akkor simán felvennének, de így...már nemtom, mi lesz. :)

2011. júl. 6. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!