Csökkenni fognak a ponthatárok, jól logikáztam?
Mindenki erre számít, hogy csökkenni fognak!
De szerintem csökkenni biztos nem fognak, maximum stagnálnak, vagyis maradnak úgy a pontszámok,ahogy tavaly.
Hisz mindenki tisztában volt azzal, hogy a nyelvvizsga pont lecsökkent, így sokan letettek még egy nyelvvizsgát, vagy pedig pont ezért emelteztek, mert az 40 pont!
Szóval ez az én véleményem. Esetleg, ha csökkennének a pontok, akkor is csak egy-két helyen!
Jajjjjj mama, most mi lesz velem? Tavalyi pontokkal minden fasza lenne, de így? Na nem baj, ha nem sikerül, akkor sem lesz trouble, ezt megfogadtam. :)
Lehet abban valami, amit mondtok.
Top szakon szerintem nem.
EGyrészt: könnyebb volt az idei érettségi, másrészt aki top szakra akar bejutni, annak úgyis van már vagy 2 nyelvvizsgája, mert a jó sulikban megtanítják nekik. Ergo az esetükben ez nem változtat.
Szerintem fognak csökkenni, de nem mindenhol, lehet sz orvosin sem, mert letesznek még vagy 3 nyelvvizsgát és marad...
Egyébként nem volt minden érettségi könnyebb, velünk pl jól kiszúrtak, mert a kémia és biosz is (a bioszt csak hallottam, kémiát tapasztaltam) nehezebb volt, mint a tavalyi, alig lett meg 83%, a tavalyit 93-ra írtam...
Én megpróbálom úgy, hogy azt hitetem el magammal, hogy nem is jelentkeztem. :) Meglehetősen hatásos. :)
Hova jelentketél, mennyi ponttal?
Én PTE magyart jelöltem 393 ponttal, oda kb. 8-cal jelentkeztek többen, mint az előző két évben. Az egyetemre is alig jelentkeztek többen... Nem vészes végülis. :))
07:45-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!