Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi van ha június 28-án nem...

Mi van ha június 28-án nem tudok elmenni az érettségi dokumentumokért?

Figyelt kérdés
Az van a papíron, hogy aznap kell menni érte 15.30-ra, de én akkor nem fogok tudni elmenni. Máskor is be lehet menni érte ugye?
2011. jún. 23. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos, h belehet menni.

Nálunk volt aki nem tudta kivárni , h odaadják és elment. Félre tették neki.

2011. jún. 23. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Emelt szintről van szó amúgy, nem tudom, hogy Te is arra gondoltál-e..? Szóval nem a saját sulimba kell menni érte, mert akkor nem tartanék ettől...
2011. jún. 23. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Telefonálj oda és mondd el, hogy nem tudsz menni vmiért. és bemész érte később, és megkérdzeed mikor vannak bent, így nyáron.

Semmi nincs benne, nem kell ezt olyan szigorúan és komolyan venni ám, hogy csak akkor, csak ott, csak tökéletesen lehet :)

2011. jún. 23. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:

azt az időpontot csak megadták, hogy ne legyen össze visszaság, hogy 3 napon keresztül befutkozik vki.

Nekem egyetemen is van csomó időpont, és nem foglalkoznka vlee ha késtem egy hetet vmivel.

Most is záróvizgsa után 3 napig le kellett volna adni vmit, de én kicsúszok vele 1.5 hetet. De úgyanúgy meg fogom kapni papríjaimat.. :)

2011. jún. 23. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!