Az érettségi eredményhirdető értekezletének időpontja június 27, csak az a baj, hogy én akkor külföldön leszek. Mikor és hol tudom átvenni az eredményeket ha nem leszek akkor ott?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 11:58
1/4 anonim válasza:
Gondolom, a titkárságon, hol máshol. Amíg még itthon vagy, menj be fogadóórára vagy hogy nevezik, és kérdezd meg, mikortól veheted át.
2/4 anonim válasza:
Az OH-nál jelentkeztél?
Ők küldtek egy levelet amiben benne van, hogy meghatalmazott útján is átvehető. Ha tanúsítvány és ráér akkor kipostázzák, de ha bizonyítvány akkor azt nem postázzák, hanem mindenképp át kell venni.
Adj egy meghatalmazást valakinek, hogy vegye át helyetted.
3/4 anonim válasza:
Ez a középiskolákban rendezett érettségire is igaz, meghatalmazással át lehet venni, két tanú aláírásával. Még örülnek is, mert ők se tudják rendesen lezárni az iratokat, ha nem veszi át mindenki időben.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen az OH-nál jelentkeztem.
És már 3-ra vissza is érek,de akkor legjobb lesz ha meghatalmazással megoldom :)
2011. jún. 3. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!