Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan főiskola, ahol gyed...

Van olyan főiskola, ahol gyed alatt kedvezőbben lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Régebben volt lehetőség babásoknak ingyen tanulni. Tudom, hogy ezt már megszüntették. De valaki esetleg tud olyan felsőoktatási intézményt, ahol a baba kedvezményt jelent? Előre is köszönöm!
2011. jún. 20. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha már van diplomád akkor semmilyen kedvezményt nem kapsz, max annyit, hogy gyes alatt nem kell fizetni tandíjat, de ezt az összeget utólag pótolni kell.

Ha még nincsen diplomád akkor jelentkezz állami helyre és ott nem kell fizetni amúgy sem.

2011. jún. 20. 12:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a pontjaim nincsenek meg az államilag támogatottra. Csak emlékeztem rá, hogy kolléganőm "így" szerzett annó diplomát, és reménykedtem, hátha valaki tud ilyen lehetőségről ...
2011. jún. 20. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy sincs meg a pontod hogy gyereknevelésért jár plusz 40 pont?
2011. jún. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!