Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akinek 5-ös lett az infó...

Akinek 5-ös lett az infó közép érettségi az jogosult ecdl papírra is?

Figyelt kérdés
ha igen,pontosan hogy van ennek a menete?
2011. jún. 17. 19:50
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg az infótanárod, hogy ez hogy van, majd úgyis elmondja, hogy hogyan tovább (:
2011. jún. 17. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem az iskola dolga? Ha már infótanár valaki, akkor csak vázolja már föl nekünk, tanulóknak, hogy mik a lehetőségek, hogy működik a dolog, hiszen az ECDL vizsgát is ők csinálják...
2011. jún. 17. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem kell tanár, az érettségi bizonyítvány kell hozzá.

Az utolsónak: az érettségi magasabb végzettség, mint az ECDL, és tartalmilag is értékesebb. Nem hibáztatható a tanár, ha nem mondja, bár éppen mondhatja is.

2011. jún. 17. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én 18 éves létemre egy kicsit önállóbb vagyok és nem bízok mindent az infótanárra... főleg, h semmit nem tanultunk suliba se, hanem magamtól készültem fel, és direkt ezért csináltam előrehozottat, hogy aztán ne kelljen bejárnom se órára
2011. jún. 17. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

itt minden le van írva, tavaly én is így csináltam ha jól emléxem:)

2011. jún. 18. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:
az érettségi bizonyítvány vagy törzslapkivonat hitelesített másolatát bekuldod a honlapokon leírt címre, küldenek egy valaszlevelet a csekkel és a további teendőkkel-azaz, hogy küldd vissza a csekk másolatát. (hitelesített másolatot az iskola titkárságán tudsz kérni.ha beviszed az eredeti papirodat, akkor ott lefénymásolják és raknak rá egy hitelesito pecsétet.)
2011. jún. 19. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!