Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 60%-os matek érettségivel ha...

60%-os matek érettségivel ha gazdaságinformatikára megyek (Bsc), akkor érdemes magántanárhoz járnom?

Figyelt kérdés
Tegyük hozzá, hogy tizedikben kettessel átslisszantam, végzősként viszont az évvégi matekom ötös lett.
2011. jún. 15. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:

közép vagy emelt matek? azt nem írod.

Mindegy ha közép 60, úgy is kiesel. Ha emelt akkor mehetsz.

2011. jún. 15. 22:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Közép. Amúgy kösz a bíztatást. Akkor most menjek bölcsésznek? Vagy villanyszerelőnek, kőművesnek?
2011. jún. 15. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Akár. De nem gondolod, hogy ha 11.-ben épp, hogy átmentél, egyetemen megengedhető az a luxus, hogy te nem tanulsz. Egytemen folyamatosan tanulnod kell.
2011. jún. 15. 22:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Rosszul olvastad, mert tizedikben. És igen, képes vagyok szorgalomra.
2011. jún. 15. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp.

Ennél még én is többet értem el, pedig segghülye vagyok a matekhoz. Márpedig rendesen kérni fogják tudtommal (nem ilyen szakon vagyok). Lehetetlen nincs, de akkor kezd el beseggelni a dolgokat, mert ugye függvényeket táblázat nélkül kell tudni.

2011. jún. 15. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nem árt tornázni rajta egy kicsit. De azért feladni nem kell. Én kémiából voltam elég sík gimiben (3-as, amikor még volt kémiám:D), aztán orvosira mentem. Az orvosi kémia 4-es, a bikém szigorlatom meg ötös lett.

Tanulni kell és kész. Ha nem megy, akkor meg menj el tanárhoz.

2011. jún. 15. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:

ha megvan az "alapod" a matekhoz, akkor szorgalom kell csak egyetemen. Matekból nagyon sok segítséget kaphatsz (net,tanár stb), úgyh ha tanulsz rendesen simán meglehet. Csak hát majd lehet szenvedni fogsz néha:S

De sok sikert hozzá!

2011. jún. 16. 02:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon érdemes lesz, vért fogsz izzadni vele szerintem. De ha szeretnéd, akkor miért ne csinálhatnád. Próbáld meg, max váltasz.
2011. jún. 16. 06:50
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
60% középszinten gazdaságinformatikára nagyon nagyon kevés. A középszintű matek eleve nevetségesen könnyű. Ha abból ennyit tudsz produkálni, akkor az egyetemi matekon pillanatok alatt elvérzel. Igen. Mindenképpen keress egy magántanárt, ha komolyan gondolod a szakot.
2011. jún. 16. 08:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Megcsináltam az első matekvizsgámat. Hármas lett. Egyáltalán nem volt annyira vészes, mint mondtátok/képzeltem. Tényleg csak szorgalom kell, ami nekem megvan. Remélem az első életunt hozzászóló zsenikém örül ennek.
2011. dec. 15. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!