60%-os matek érettségivel ha gazdaságinformatikára megyek (Bsc), akkor érdemes magántanárhoz járnom?
közép vagy emelt matek? azt nem írod.
Mindegy ha közép 60, úgy is kiesel. Ha emelt akkor mehetsz.
Mindenképp.
Ennél még én is többet értem el, pedig segghülye vagyok a matekhoz. Márpedig rendesen kérni fogják tudtommal (nem ilyen szakon vagyok). Lehetetlen nincs, de akkor kezd el beseggelni a dolgokat, mert ugye függvényeket táblázat nélkül kell tudni.
Hát nem árt tornázni rajta egy kicsit. De azért feladni nem kell. Én kémiából voltam elég sík gimiben (3-as, amikor még volt kémiám:D), aztán orvosira mentem. Az orvosi kémia 4-es, a bikém szigorlatom meg ötös lett.
Tanulni kell és kész. Ha nem megy, akkor meg menj el tanárhoz.
ha megvan az "alapod" a matekhoz, akkor szorgalom kell csak egyetemen. Matekból nagyon sok segítséget kaphatsz (net,tanár stb), úgyh ha tanulsz rendesen simán meglehet. Csak hát majd lehet szenvedni fogsz néha:S
De sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!