Érdemes Mo-n angol nyelvű főiskolára járni?
Figyelt kérdés
Pl. az IBS vagy a Galf Business School. Tudtok róluk valamit? Érdemes ezekben az iskolákban tanulni?
Én később nem Magyarországon szeretnék élni, inkább valamely angol anyanyelvű országban, ezért gondoltam, hogy talán könnyebben elfogadják ezeket a diplomákat mint a magyar diplomát.
2011. jún. 12. 15:45
1/2 anonim válasza:
Akkor érdemes. Ha külföldre pályázol, akkor elsődleges, hogy nagyon tudd a nyelvet.
2/2 anonim válasza:
Érdemes.
De amit jobban elfogadnak, az a saját országukban szerzett diploma. IBS meg úgy tudom fizetős.. akkor már miért nem egy angliai/amerikai egyetemre mész egyből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!