Befejezzem-e az egyetemet?

Figyelt kérdés
Magyar-töri szakra járok már 2 éve, de utálom, és nem látom semmi értelmét. A családom viszont csak akkor támogat (mivel egy másik városban élek albérletben), ha befejezem az egyetemet. Nem tudom, hogy mit csináljak, hiszen nem ebbe az irányban szeretnék (és nem is tudnék) elhelyezkedni, mint amit most tanulok. OKJ-s képzésre gondoltam, de azért úgy tudom, fizetni kell. S.O.S.!!!
2011. jún. 6. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:

OKJ-és képzésért 22 éves kor alatt úgy tudom nem kell fizetni, HA korábban nem végeztél el semmilyen okj tanfolyamot.

ha már most utálod a szakodat, hogyan tudnál majd dolgozni életed végéig. amugy én sem látom értelmét magyar-töri szaknak, egy csomó diplomás tanár munkanélküli.

a szüleidnek magyarázd el, hogy a diploma léte semmit sem jelent... amugy én is ott hagytam a bölcsészkart (mert rájöttem, hogy nem akarok utcaseprő lenni).

keress egy jó szakot, vagy képzést és hajrá!!

2011. jún. 6. 15:53
 2/3 misssalexa_ ***** válasza:

Így van, 22 év alatt az első OKJ-s képzés ingyenes, de csak a nappali, az estit sajnos nem támogatják.

Egyébként nem rossz ötlet elvégezni egy ilyet, mert manapság van, hogy OKJ-s papírral jobban el lehet helyezkedni, mind diplomával. Ha ezt megérteted a szüleiddel, nem hiszem, hogy probléma lesz. :)

2011. jún. 6. 19:17
 3/3 anonim válasza:
Nem minden esetben. Ha még nincs szakmád, vannak olyan sulik, ami ingyenes. Nem mindig van korhoz kötve!!!
2011. jún. 7. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!