BKF-SZKI intézményi kommunikátor kézésével kapcsolatos vélemények? Megéri? Kolégiumba meddig lehet jelentkezni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 21:52
1/8 anonim válasza:
őszintén?
szerintem nem éri meg erre a szakra járni
de ez csak én véleményem
valami komolyabb szakra menj szerintem
alapdiplomának erős oklevél kell
ez a szak, amit írtál, második diplomának remek
2/8 A kérdező kommentje:
Mindenképpen akarok majd utána egyetemre menni, de sajnos szerintem idén nem fognak felvenni, mert nincs nyelvvizsgám, mert nem mertem megpróbálni ... és nem szeretnék egy évet itthon punnyadni :P csak ezért döntöttem egy OKJ melett : ) úgyis ingyenes szóval mért ne használjam ki állambácsink pénzét amíg lehet xx
2011. jún. 6. 07:59
3/8 anonim válasza:
mi az az intézményi kommunikátor?
4/8 A kérdező kommentje:
gugliba bepötyögöd és már meg is van : )
2011. jún. 6. 16:55
5/8 anonim válasza:
pfff aki ezért tanul, annak gratulálok
6/8 anonim válasza:
Szerintem megéri elvégezni egy ilyen OKJ-t,pláne ha utána még tovább akarsz menni alapképzésre. Annál sokkal jobb, minthogy most kihagyj egy évet. Megtanulsz egy csomó elméleti és gyakorlati dolgot, amik jól jöhetnek, ha egyből utána el is akarsz helyezkedni, de akkor is hasznos lesz, ha utána még továbbtanulsz, szóval szerintem érdemes elvégezni. Honlapjukat láttad már? [link]
7/8 A kérdező kommentje:
Igen láttam, de azért köszönöm : ). Jelentkeztem is online. Oda jársz ? ... ha igen esetleg tudnál egy pár szót mondani a suliról ? Tanárokról?
2011. jún. 20. 09:37
8/8 anonim válasza:
szia!
bocsi, de én is gondolkodom ezen az iskolán most... Tudnál esetleg véleményt/tapasztalatot mondani róla, ha elkezdted?:)
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!