Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Éder Krisztián (SP) melyik...

Éder Krisztián (SP) melyik fotósuliban tanul? Vagy .

Figyelt kérdés

... Budapesten milyen fotószakos egyetemek/főiskolák vannak?

vagy melyik sulit ajánlanátok az ország bármely területéről?

2011. jún. 4. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a MOME-n tanul. Ezt most tényleg annyira fontos, hogy odajárj fotósuliba, ahová SP?
2011. jún. 4. 19:38
 2/10 A kérdező kommentje:
dehogy csak egyszer mondta valahol és gondoltam megnézem azt a sulit engem érdekel a fotó nem miatta.... be..szna ha miatta járnék oda.... amugyis utálom
2011. jún. 4. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
A MOME-ra jár. Nem kiemelkedő tehetség, átlagos. Semmi plusz nincs a fotóiban.
2011. jún. 4. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az. Az, hogy hírességeket fotóz, az még nem jelenti azt, hogy jó is. Kasza Tibi is egy ilyen önjelölt mágus.
2011. jún. 4. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
A kérdés tetszik. Az oldal egyrészt nem azért van, hogy véleményt nyílváníts HANEM A KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLJ! Ha nem a kérdésre válaszolsz, azt jelenti nem értetted meg a kérdést, rossz a felfogásod, így alul kell értékelni a válaszod! Érettségin, egyetemen sem arra kiváncsiak, ha megkérdezik Mi az a konjugáció? és leírod, hogy mikor élt II. Rákóczy Ferenc. Úgyhogy, ha még azt sem tudod az oldal mire való, jobb ha csöndbe maradsz!
2011. jún. 5. 00:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért tette fel a kérdező a kérdést, mert látta espé fotóit, és érdekelte, hol tanulta a srác a fotózást. Bevallva-nem bevallva biztosan tetszettek neki a képek, ezért érdekelte, hol lehet ezt ilyen módon megtanulni. Mivel a fotózás (mint bármelyik művészeti ág) egy ponton túl szubjektív, szerintem nem gáz, ha az ember véleményt mond, elvégre erről szóla művészet: véleményt kíván. (Akár SP személyéről, vagy bármilyen típusú munkájáról... ő közszereplő, minden esély megvan rá, hogy a személyére is megjegyzéseket tesznek, akkor is, ha ez nem igaz, vagy nem tetszik a rajongóinak,vagy neki.)
2011. jún. 5. 01:16
 7/10 A kérdező kommentje:

egyetlen képét sem láttam.

:) mekkora felháborodást kelt hogy kíváncsi vagyok melyik fotósuliba jár...

érettségi után pestre akarok menni fotót tanulni

titeket meg az érdekel hogy o Sp így SP úgy biztos miatta meg blablabla

kit érdekel az a gyerek?...

csak az a suli érdekelt kész PONT!

2011. jún. 6. 17:18
 8/10 A kérdező kommentje:

amúgy igaz miért nem a kérdésre válaszoltok?

azt méregetitek hogy söpö milyen fotós mikor én nem azt kérdeztem és nem is érdekel

2011. jún. 6. 17:20
 9/10 anonim válasza:
Moholy Nagy Egyetem / Fotográfia
2011. aug. 7. 16:00
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. aug. 8. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!