Elektronikusan jelentkeztem. Beírtam az utolsó előtti tanév jegyeit. Viszont most az az ablak már nem jött elő, így csak feltölteni tudtam a bizonyítvány másolatot. Ez így jó?
Figyelt kérdés
Szóval míg a papíron van hely mind a 2 évnek, az normális, hogy itt csak az utolsó előttit tudtam beírni, és az utolsót nem kérte sehol.
A bizonyítványból gondolom megtalálják. De másnak is így volt?
2011. jún. 2. 12:32
11/15 anonim válasza:
hú de jó neked, hogy ilyen önbizalmad van :D én is készülök rendesen, de mégis félek, hogy rontok szóbelin:) :/
12/15 A kérdező kommentje:
Hát azért vagyok nyugodt mert a töri angol tanár az osztályfőnököm, plusz már van 2 érettségim, szal rutinos vagyok:) és azok is max pontosok lettek:)
De nyugii attól még izgulni fogok, mint állat:)
2011. jún. 2. 13:24
13/15 anonim válasza:
jéé az osztályfőnököm nekem is töri meg angol tanár :D de én angolból emeltezek, méghozzá holnap, úgyhogy abból nincs ilyen előnyöm :/ :D
14/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor drukkolok, így ismeretlenül is:)
2011. jún. 2. 13:30
15/15 anonim válasza:
köszönöm:D viszont minden jót :D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!