Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Meik tantargyat kell tudjon...

Meik tantargyat kell tudjon nagyon jol egy pirotechnikusnak?

Figyelt kérdés
En nagyon szeretnek pirotehnikus lenni de foleg ilyen tuzijatekkal foglalkozni,Mit kell ezeknek tudni nagyon jol?
2011. máj. 31. 17:59
 1/5 anonim válasza:
Főleg a kémiát kell tudnod, azt nagyon! De nem árt mellé a fizika meg a matek sem.
2011. máj. 31. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
De a kemianak mi hasznat veszem?
2011. máj. 31. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:
A tűzijáték különböző vegyszerek keveréke, a vegyszerek összetétele és mennyisége határozza meg a robbanás nagyságát, minőségét, színét, magyarul mindent. A pirotechnika gyakorlatilag szinte teljes egészében kémiára és a fizikára épül.
2011. máj. 31. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:
ah ertem!Te pirotechnikus vagy?:d
2011. jún. 1. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, én orvostanhallgató vagyok, de ha nagyon muszáj, akkor a TNT képletét le tudom rajzolni. :-P
2011. jún. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!