Az okj-s képzés mikor lehet államilag támogatott (hasznos linket pls ossza meg velem)?
Akkor segítek egy picit, mert én benne vagyok! 23. életév betöltéséig lehet nappali tagozatra jelentkezni OKJ-s képzésre, ami ingyenes (kiv. a már korábban említett műkörmös, kozmetikus, stb.) (én pénzügyet tanulok, az ingyenes).Csak akkor ingyenes, ha még semmilyen felsőfokú (fősuli, egyetem, másik okj-s) végzettséged sincsen! Általában az esti tagozatosk is államilag támogatottak, bár ez iskolától függ, mert kérni szoktak regisztrációs díjat, "osztálypénzt", tanulást támogató összeget, ez sulinként változik, és az ára is más. Nálunk 10 000 / félév, de láttam olyat, ahol 10 000 / hó.
Itt a sulim linkje, szerintem egy jó suli Budapesten a városban. Nekem nagyon megtetszett.
10:43
Nem hiszem el, nem tudtad elolvasni a linket amit küldtem?
Egyértelműen le van benne írva, hogy meddig mehetsz ingyenesre, kis szövegértés könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!