Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Két szakot vinni egy éves...

Két szakot vinni egy éves eltéréssel?

Figyelt kérdés
Meg lehet-e azt csinálni, hogy két szakot visz az ember? Tehát mondjuk elkezdi államilag támogatottan a ruhakefológiát, majd egy év múlva elkezd egy másik egyetemen államilag támogatotton egy ruhaszárítológia szakot is?
2011. máj. 25. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Elméletileg. Nem tudom, hogy két különböző egyetemen hogy lehet összeegyeztetni az órarendet, úgy gondolom, egy egyetemen belül 2 szakot egyszerűbb.
2011. máj. 25. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, természetesen.
2011. máj. 25. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet, én is úgy nyomom. nappalin matek, levelezőn kémia szakos vagyok ugyanabban az intézményben.
2011. máj. 25. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, párhuzamos képzésnek hívják. És az is megoldható, hogy két külön intézményben tanulj, ugyanis lehet kérni a tanulmányi osztályokon "kedvezményes órarendet". Ez azt jelenti, hogy megpróbálják összeegyeztetni a két suli szakjának az órarendjét úgy, hogy lehetőleg Te mindkettőre bejárhass.
2011. máj. 25. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!