Stewardess szeretnék lenni, de bizonytalan vagyok. Mit tudtok róla?
Figyelt kérdés
Hol találok ilyen képzést, mi a korhatár, illetve milyen eséllyel kapok munkát? Függ esetleg a nyelvtudásomtól (mondjuk, ha 3 nyelven beszélek)?2011. máj. 24. 21:22
3/3 anonim válasza:
Bocsi, en irtam az elozo ket valaszt, csak a szoveg valahogy lemaradt.
Tehat nekem a fenti ket link alapjan ugy tunik, hogy a legiutas-kisero kepzest maguk a legitarsasagok intezik. Ezek szerint ha ugy erzed hogy az ott felsorolt kriteriumokat teljesited, jelentkezni kell az allasra, es ha felvesznek, el kell vegezni egy tanfolyamot, es ha sikeresen teljesited, kapsz naluk munkat.
A kriteriumok kozott szerepel az angol nyelvtudas, es persze nem hatrany ha tobb nyelven is beszelsz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!