Nappalira felvételinél van korhatár?
Felsőoktatásban nincs korhatár, viszont egy bizonyos kor után úgy tudom, nem lehet államira járni, csak fizetősre (ez asszem olyan 40 év körül van, nem tudom biztosan).
Ha van rá mód, össze lehet úgy hozni az órarendet, hogy ne legyen minden nap óra, de nem mindig sikerül. Legalább is nálunk a legtöbb kötelező órából egy időpontot hirdetnek meg, aztán ha tetszik, ha nem, fel kell venni. Kivéve a szemináriumokat, ahol általában csoportbontás van, vagy hasonlók, ott össze lehet hozni, hogy kedvező időpontban legyen.
Nekem nincs tesi, az nem kötelező nálunk, de hallottam, hogy régebben mindenkinek kellett valami sportot választani.
Én úgy tudom, hogy a tesit ki lehet váltani aerobic és egyéb testmozgással. A SE-ETK-n csak 28 éves korig kötelező a tesi nappalin, afölött nem. És úgy tudom, hogy amíg nem használta el valaki az államilag támogatott éveit addig járhat, nincs korhatár.
Kisgyerek mellé lehet kérni kedvezményes tanrendet is. Sok függ attól, hogy hova jelentkezel.
Tényleg, hova mennél? :)
Amúgy én is gyerekek mellett járok, csak nem nappalira. :(
még nem tudom,sok minden érdekel.. ősztől oviba mennek,férjem nem akarja h dolgozzam,viszont szeretné ha boldog lennék és ha érdekel valami mennék tanulni. így nekem a hétköznapi suliba járás lenne jobb,nem a hétvégi.
andragógia,pedagógia,pszichológia érdekelne főleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!