Miért ilyen velem az unokatesóm ha. (? ) a többi lent
5-ben és 6-ban nem törődtem a tanulással de most belehúztam 7-ben és alig van négyesem szinte tele vagyok dícsérettel. az unokatestvérem aki most velünk együtt él régen és most is azzal vág fel hogy ez a jegy a középiskolában a felének fog számítani. édesanyám azt mondja hogy nem vagyok az a típus aki feladja, ugyanis látja benne apámat, aki az év elején elhalálozott, ő is ugyanolyan okos volt, mondta, kiemelte hogy 4 nyelven tudott és a matematika volt a kedvence, mint nekem. én most angolul és oroszul tanulok, de az unokatestvéremnek ez sem felel meg(unokatestvérem elvégezte a rendőr tiszti főiskolát) ezt miért csinálja? ezt azért kérdeztem, mert ez engem már tökre elszomorít és elrettent =-(
13/F unokatestvérem: 25/F
bocika hogy ilyen sokat írtam
Nekem nagyszüleim dicsőítették mindig az unokatesóm, igaz ő egy évvel volt idősebb. Egyszer évvégén mikor átmentem a bizonyítvánnyal, papám mondhatni leb.szott, hogy nincs semmi dolgom és ilyenek a jegyeim, bezzeg az unokatesóim (fiúk). El is tört nálam a mécses :( Ők voltak a kis kedvencek, hozzájuk mindig mentek, pedig más faluban laknak, mi meg a szomszéd utcában.
Na a lényeg, hogy nem elhatároztam hogy szépen fokozatosan feljavítom az átlagom. Ez 8. ban volt. Érettségire jeles tanuló lettem és most egyetemre járok. Unokatesómat meg 3szori próbálkozásra sem vettél fel sehova, az érettségije is szar lett. Most én vagyok a példa a családban.
Tehát a lényeg, hogy ezek amiket mondanak, csak erősítsen téged abban, hogy megmutasd nekik, hogy milyen sokra tudod vinni. Amúgy hidd el, ez hogy 2 nyelvet is tanulsz ennyi idősen, nagyon becsülendő, pl. az én öcsém 14 éves, szegény még a magyarul is alig tud, nem tud beszélni egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!