Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek érdemes asztalosna...

Szerintetek érdemes asztalosnak menni? Ha nem, akkor minek kéne tanulnom?

Figyelt kérdés
Tetszik az asztalos szakma, de sajnos nem tudom mennyire keresett manapság, én pedig mindenképp olyan szakmát szeretnék, amire mindig nagy szükség lesz és jól meg lehet belőle élni.
2011. máj. 20. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, fogadd elismerésem, végre valaki, akinek van annyi agya, hogy olyat akar tanulni, amire van kereslet, és nem egy el valami egyetemi divatszakra. Sajnos a kérdésedre releváns választ nem nagyon tudok adni, de szerintem egy jó szakemberre mindig szükség van. :-)
2011. máj. 20. 22:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Tényleg nagyon félek attól, hogy évekig szenvednék az egyetemen a semmiért, így az egyáltalán nincs tervben.
2011. máj. 21. 19:26
 3/3 Problem? ***** válasza:
Hasonló cipőbe járok mint te és csak ajánlani tudom az asztalos szakmát többet érsz vele természetesen csak ha jó vagy benne mint egy diplomával.
2011. máj. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!