Mondanátok olyan női szakmákat, amiket érdemes lenne tanulni?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami szakmát tanulni, de nem igazán tudom mi az amire lenne igény és mi az, ami nagyon telített.2011. máj. 15. 13:35
1/2 anonim válasza:
Egészségügy? Ápolónő, műtősnő, labor, röntgen asszisztens. nagyon szép, de nehéz szakma. Előbb-utóbb meg is lesz fizetve, mert lassan elfogy az utánpótlás.
2/2 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalatot tudnál esetleg írni? Ez a röntgen asszisztensi megtetszett ahogy utánajártam. Az az igazság, hogy jelenleg a BGF-en tanulok pénzügy számvitelt, de változatosságra vágyom. Arra gondoltam halasztok és persze addig kellene kezdeni magammal valamit.
2011. máj. 15. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!