Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akik idén jelenzkeznek orvosira?

Akik idén jelenzkeznek orvosira?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem akik idén jelentkeznek orvosira, hogy most a biosz és a kémia előtt a finishben mennyire érzik magukat felkészültnek? Vannak olyanok akik nem elsőre próbálkoznak, ők, hogy érzik?
2011. máj. 10. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én bioszból középszintezek holnap, kémiából meg emeltezek csütörtökön.. Hát kémiából még nem értem a végére, és holnap nagyon sok mindent át kell még tanulnom, így az utolsó pillanatban.... :S És nagyon félek tőle, főleg a számolásoktól.. szóval nem, nem érzem magam felkészültnek... Te? 18L
2011. máj. 10. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én idén próbálkozom másodszorra, holnap megyek biosz emeltre, és annak ellenére, hogy most sokkal felkészültebb vagyok mint tavaly, nagyon félek tőle. De majd meglátjuk mi lesz:S

2011. máj. 10. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
én most megyek először holnap emelt biosz csüt közép kémia és hát eléggé félek énis nem sikerült úgy a végére érnem ahogy terveztem pl: genetika + ökológia és hát kémiából még a számolások :(
2011. máj. 10. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:

19:40!

csak azt szeretném tudni hogy neked hogy sikerütl tavalyi?

mert írtad, hogy másodjára próbálkozol..

2011. máj. 10. 20:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is tavaly érettségiztem most csak kémiából javítok, de csak középszínten. Nekem tavaly a kémia 80%, de ezt a szerencsének köszönhete, mert nagyon felkészületlenül mentem el.Ilyen is van. És van még egy biosz emeltem az 88%... És nektek van nyelvvizsgátok?
2011. máj. 10. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
fúú hát komolyan én már 60%-nak is fogok örülni szóval persze orvosira mindig jobb kell de úgy gondolom nekem halasztanom kell mert mostnai nem lesz olyna eredményes na de azt kartam, ohgy az a 88% is sztem nagyon jóó am 19:56-os vok és nekem nincs nyelvvizsgám az is tervbe van, későn döntöttem és hát már megbántam, hogy nemcsináltam :(
2011. máj. 10. 20:24
 7/11 anonim ***** válasza:

19:40-es vagyok

Nekem tavaly 70% lett a bioszom, 93 a kémia közép, van nyelvvizsgám és 2 ponttal csúsztam le vidékről. Idén meg megcéloztam a sotét mert amúgy is pesti vagyok.

2011. máj. 10. 20:41
 8/11 A kérdező kommentje:

Tavaly nekem se volt nyelvvizsgám, azt is idén csináltam. Jah azt előzőhöz nem tettem hozzá, hogy a 88%-ot ősszel csináltam, hogy azt letudjam. A tavalyi a májusi az 69% lett. Én már alapból úgy terveztem, hogy kihagyok egy évet, abból az iskolából ahova én jártam esély se volt, kémia teljesen nulla, már csak azért is, mert szakközépbe jártam és ott állítólag sokkal alapszíntűbb, de hát tényleg semmit nem tanultunk a szerves kémia abból állta, hogy felírtuk a füzetbe az első 10 alkánt és azt meg kellett tanulni, mert abból írtunk, szóval röhej.:S:) Biológián csak az első éves tananyagot fejeztük be, meg belekezdtünk a szövetekbe.:S Szóval megpróbáltam magamtól készülni, de keresztapukám egyik barátja segített, aki biológus, de sajna ő nem nagyon tudta, hogy mi a követelmény, de akkor is óriási segítség volt. Ja és még...biológia a fakton a tanárnővel elmerültünk a szempillafestés rejtelmeiben, szóval képzelheted, utlsó héten kikönyörögtem, hogy magyarázza már el, hogy mi az a genetika, csak, hogy sejtésem legyen róla:D

De úgy érzem idén sikerülni fog. Ha elsőre nem sikerül mindenképp meg kell próbálni újra, mert olyankor még döntőrészt azoknak van nagyobb esélyük akik erős suliba jártak ahol nagyobb hangsúlyt fektettek ezekre a tantárgyakra.

Addig is mindent meg kell tenni...:)

2011. máj. 10. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
fúúú hát komolyan most ezzel jobb kedvre derítettél és ááá látom te is nagyon célorientált vagy mint én xD mert én semmi pénzért nem akartam mást bejelölni mégha most esélytelennek is tünik hogy felvegyenek szóval inkább próbálkozom 3x minth olyat csináljak ami nem akarok
2011. máj. 10. 20:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez a beszéd!!!:DMindent bele:D
2011. máj. 10. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!