Akik idén jelenzkeznek orvosira?
Szia!
Én idén próbálkozom másodszorra, holnap megyek biosz emeltre, és annak ellenére, hogy most sokkal felkészültebb vagyok mint tavaly, nagyon félek tőle. De majd meglátjuk mi lesz:S
19:40!
csak azt szeretném tudni hogy neked hogy sikerütl tavalyi?
mert írtad, hogy másodjára próbálkozol..
19:40-es vagyok
Nekem tavaly 70% lett a bioszom, 93 a kémia közép, van nyelvvizsgám és 2 ponttal csúsztam le vidékről. Idén meg megcéloztam a sotét mert amúgy is pesti vagyok.
Tavaly nekem se volt nyelvvizsgám, azt is idén csináltam. Jah azt előzőhöz nem tettem hozzá, hogy a 88%-ot ősszel csináltam, hogy azt letudjam. A tavalyi a májusi az 69% lett. Én már alapból úgy terveztem, hogy kihagyok egy évet, abból az iskolából ahova én jártam esély se volt, kémia teljesen nulla, már csak azért is, mert szakközépbe jártam és ott állítólag sokkal alapszíntűbb, de hát tényleg semmit nem tanultunk a szerves kémia abból állta, hogy felírtuk a füzetbe az első 10 alkánt és azt meg kellett tanulni, mert abból írtunk, szóval röhej.:S:) Biológián csak az első éves tananyagot fejeztük be, meg belekezdtünk a szövetekbe.:S Szóval megpróbáltam magamtól készülni, de keresztapukám egyik barátja segített, aki biológus, de sajna ő nem nagyon tudta, hogy mi a követelmény, de akkor is óriási segítség volt. Ja és még...biológia a fakton a tanárnővel elmerültünk a szempillafestés rejtelmeiben, szóval képzelheted, utlsó héten kikönyörögtem, hogy magyarázza már el, hogy mi az a genetika, csak, hogy sejtésem legyen róla:D
De úgy érzem idén sikerülni fog. Ha elsőre nem sikerül mindenképp meg kell próbálni újra, mert olyankor még döntőrészt azoknak van nagyobb esélyük akik erős suliba jártak ahol nagyobb hangsúlyt fektettek ezekre a tantárgyakra.
Addig is mindent meg kell tenni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!