Idén milyen nehézségűek voltak az általános érettségi tantárgyak?
Figyelt kérdés
Nehezebbek vagy könnyebbek, mint a tavalyi?2011. máj. 9. 12:10
1/3 anonim válasza:
Egyértelműen nehezebbek. Matekban mindig szokott lenni olyan 12 pontos feladat (vagy akár 17 pontos), amihez háttértudás nem is kell, pl ábrázolja oszlopdiagramon, hogy xy, de idén semmi ilyen nem volt. Az összes feladat szívatós volt. A németről meg ugyanez a véleményem. A hallásértésbe olyan feladatot tettek, ami nem is középszint, egyik korábbi feladatsorba sem volt ilyen.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a töri könnyű volt, a magyar átlagos, a matekban meg érdekes módon voltak nagyon könnyű és nagyon nehéz részek is. Pl. volt olyan, hogy: 5 ember (mondjuk aladár, béla, cecil, dénes, elemér) neveket húzott cetlikből. Mekkora a valószínűsége, hogy Aladár a saját nevét húzza? Erre a válasz ugye 1/5. Na most erre az egyetlen törtre 5 pont jár.
Az angol se volt különösebben nehéz, csak a hallásértés egyik része volt számomra homályos.
3/3 anonim válasza:
Hát én a magyart jónak érzem, töriből emelteztem és jobb feladatokat kaptam mint vártam, úgyhogy szerintem az sem lesz rossz. Angolból nem érettségiztem, de úgy hallottam a magnó része nem volt valami jó. Matekhoz meg sötét vagyok úgyhogy nekem nehezek voltak, bár voltak jó feladatok is, de szerintem egy 3as meg lesz még abból is. Pénteken emg közgazdasági-marketing alapismeretekből megyek, remélem jó lesz, mert a tavalyi szivatós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!