Milyen indokkal lehet hiányozni a szóbeli érettségiről?
Figyelt kérdés
Előrehozottat tettem angolból, de nagyon megbántam ugyanis a hallás utáni feladatrészt eléggé elrontottam és nem lesz meg 90 % felett így. Márpedig az orvosira készülök és emiatt nagyon fontos lenne a jó eredmény. Azt hallottam, hogy ha nem megyek el szóbelizni, akkor újra vizsgázhatok jövőre. Erről tud valaki valamit?2011. máj. 7. 16:26
11/16 A kérdező kommentje:
van már középfokú nyelvvizsgám és ezen kívül a +40 pont nekem sajnos nem számít, mert bioszból és kémiából is emeltezek és azzal már megvan a megkapható maximum pluszpont :) de köszönöm a választ!! :)
2011. máj. 7. 20:27
12/16 anonim válasza:
Nálunk mondták a tanárok, hogy akik előrehozottat tesznek és úgy érzik, hogy elrontották, ne jelenjenek meg a szóbelinél és érvénytelen lesz a vizsgájuk. Így jövőre v. amikor kell, újra megpróbálhatják.
13/16 anonim válasza:
ha előrehozott akkor nem kötelező megjelenned! egyszerűen értékelhetetlen lesz a vizsga,és nem kerül majd bele az érettségi bizonyítványba. hacsak nem esel neki jövőre is :)
14/16 anonim válasza:
kedves előzők,azért vizsgáztatok megint ingyen,mivel 1 éven belül voltatok! az állam 1 évig fizeti az érettségijavítást (vagy plusz érettségit),mindegy hogy középsulis vagy,vagy nem. időhöz kötött nem tanulmányi iskolához
15/16 A kérdező kommentje:
szóval akkor ha nem jelenek emg szóbelin, akkor újracsinálhatom az egészet? mert vannak akik meg azt mondják, hogy csak a szóbelit kell megcsinálni. :/ msot akkor hogy van? :) köszönöm!!
2011. máj. 9. 20:15
16/16 anonim válasza:
7 év elteltével írom be a választ, de hátha valaki most olvassa. Simán lehet elbukott (akár úgy is, hogy az illető nem jelent meg) érettségi után javítót tenni, tehát ez a megoldás. Ha viszont legalább kettest szerez valaki előrehozottan, akkor az érettségi bizonyítvány megszerzéséig csak szintemelővel próbálhat javítani. Olyan nincs, hogy csak a fél vizsgát kéne megismételni, az egészet kell, írásbelivel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!