Milyen indokkal lehet hiányozni a szóbeli érettségiről?
Szóbeliről csak nagyon nyomós ok miatt lehet hiányozni! Ilyen a halál, valamilyen betegség, ami kórházi ápolással jár.
Menj el szóbelizni, ha már jelentkeztél! Ha úgy is előrehozott, akkor majd jövőre javítasz. Van rá lehetőség!
Ha nem mész el szóbelizni akkor leírod magad az egész iskola előtt és lőttek az orvosinak, mert ezentúl úgy fognak hozzád állni, mint egy szélhámoshoz!
Miért ne lehetne javítani? Ki mondta ezt neked?
Láz miatt nem fogják elnézni, hogy nem mész be!
Ha te mondod! De 3 éve ezt nem így hallottam, bár azóta változhatott!
Azért menj be szóbelizni mindenképp! :)
Jól hallottad van ilyen!
Én tavaly, 11.-ben tettem angolból előrehozottat három másik osztálytársammal együtt. az egyiküknek 70 akárhány százalék lett, és az osztályfőnökünk javaslatára nem ment el szóbelizni, és 1-est kapott. MAjd 12.-ben szépen tett egy javító érettségit INGYEN angolból a többiekkel együtt, 95% lett neki. Az egyese bekerült a bizonyítványba, majd mellé kapott egy tanúsítványt a 95%-os érettségijéről, amit beküldött az érettségi bizonyítvánnyal együtt, és kész. Felvették oda, ahova akarta!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!