Melyik a "legerősebb" mérnökképző egyetem Magyarországon?
21:49
Meg se akartam jelölni, nemhogy bekerülni. Így utólag nagyon nem bántam meg.
Mellesleg még egy bizonyíték a sznobságra.
Nem gondolom, hogy keményebb képzés folyik ott, mint bárhol máshol, csak az előadók és a felszereltség változik. (Bár mikor anno nyílt napon voltam (VBK) eléggé le volt pukkanva a CH, de ettől még a felszereltsége jó volt) Na meg a tanulók, mert bár minden természettudományos ágon elég alacsony a ponthatár, de mivel a bme A Műegyetem ezért oda jelentkeznek a legtöbben első helyre, ott a legmagasabb a ponthatár. Ez egyfajta előzetes szűrést ad, persze nem 100%.
Azt pedig nem tudtam, hogy az eltén lehet bármilyen mérnöknek tanulni, nálam az ELTE nem volt opció, csak az SE és a BME, szóval nem is nagyon néztem utána:)
Egyébként nekem is van olyan ismerősöm (kettő is), aki bár megjelölhette volna a bme-t első helyre mégsem tette; az egyikük el akart menni pestről, ezért a miskolci egyetemen jelölte meg uazt a szakot, a másik pedig csak simán azt mondta, hogy a nyílt nap után nem volt neki szimpatikus az egyetem.
Nekem meg kell valljam, hogy nagyon is az volt, kicsit vérzett is a szívem, hogy ott nincs ÁOK :)
"A sznobság viszont itt lett bizonyítva."
Szerintem neked alapvető problémáid vannak a "bizonyítás" kifejezéssel. És egyébként is, kb. negyedszerre írod be, hogy a BME-sek sznobok. Nem gondolod, hogy ez unalmas?
Aki el van telve magától, mert a BME-re jár, az szerintem sincs rendben. De te meg el vagy telve magadtól, mert NEM a BME-re jársz, szóval leginkább te vagy a sznob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!