Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek még át lehet menni?

Szerintetek még át lehet menni?

Figyelt kérdés
Nem tudom ezt hova kéne írni , de fontos. Szerintetek két tantárgyból még lehet javítani ebben a pár hétben még, nem tudom 6 hétben? Szerintem még igen csak hogy ti erről mit gondoltok? Ha most beleadok mindent jó utolsó órákra hagytam de ha most megteszem akkor még jó lehet? Csak bíztassatok:D Meg az igazat mondjátok. köszi:D
2011. máj. 5. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nem hiszem. Eddig kellett volna tanulni. De ha esetleg 2 jegy között állsz és ráhajtasz, a jobbat még megadhatják.
2011. máj. 5. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Remélem köszi:)
2011. máj. 5. 16:43
 3/6 anonim válasza:
attól függ milyen jegyeid vannak..de am nemhiszem xd
2011. máj. 5. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
esetleg beszélsz a tanárral. nálunk volt olyan tanár aki engedte hogy az egész féléves anyagból írjon a gyerek,és ha legalább 3asra megírja akkor átengedi. persze erre a dogára tanulnia is kellett rendesen :) szerintem tanárfüggő az ügy
2011. máj. 8. 09:41
 5/6 anonim válasza:
Sikerülni fog!
2011. máj. 8. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:D már beszéltem mindkettővel :) remélem megy is:)
2011. máj. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!