Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok sajnos általános iskolában nem voltam valami jó tanuló és most egy szakmunkás suliba járok és itt még érettségizni sem tudok és az mindennek az alapja. Szóval a kérdésem az lenne hogy át szeretnék íratkozni egy nagyon jó gimnáziumba, és hogy ha a jegyeim nem olyan jók de a felvételit jól meg írom akkor sikerülhet?
2011. máj. 4. 15:55
 1/2 anonim válasza:

Igazából sztem rajtad múlik! Ha úgy gondolod, h bírnád, és nem vagy lusta, akkor próbáld meg! Persze előtte azért készülnöd kell rá, ha olyan iskolát választasz, ahol felvételit kell írni. De fontos az is, h milyen volt az átlagod??? Bár sztem, ha ezt így elhatároztad, akkor nem lesz gond. Becsülöm a döntésed!

Igazából a felvételihez nem kell nagy ész. A legtöbb suliban magyarból és matekból kell felvételit írni. Oldj meg a régebbiek közül néhányat, és ha úgy érzed, h jól ment, akkor feltétlenül próbáld meg!

2011. máj. 4. 16:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Mindíg meg volt a 3-as átlagom, nem tudom hogy kezdjek neki én úgy gondoltam hogy nyáron keresek egy matek tanárt aki felkészít

de utánna hogyan tovább menjek el abba a suliba ahová szeretnék menni és beszéljek az igazgatóval?

2011. máj. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!