Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek megéri okj után...

Szerintetek megéri okj után egyetem nappalin?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne érné meg? Minél képzettebb vagy, annál könnyebben fogsz majd elboldogulni az életben. Ha van lehetőséget, akkor menj.
2011. máj. 4. 14:26
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor most elba*ztam 2 évet az életemből!!!
2011. máj. 4. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogyis, van egy szakmád! :)Mire elvégzed az egyetemet már kettő lesz! Ha a szakmád és az egyetemi szak hasonló akkor egyetem alatt elmehetsz esetleg dolgozni, vagy gyakorlatra és diplomával a kezedben már lesz gyakorlati háttér is mögötted, nem leszel pályakezdő. Ha meg más akkor meg lesz két szakmád! A mai világban nem hátrány, ha valaki több lábon tud állni.
2011. máj. 4. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért ne? Ha abban az irányban tanulsz tovább, amiből az OKJ-s papírt szerezted, kapsz pluszpontot.
2011. máj. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!